91805

BBC micro:bit, 10 kpl

Sarja sisältää kaikki micro:bit-prosessorin käytön aloittamiseen tarvittavat osat. 10 micro:bit-prosessorikorttia, 10 USB-kaapelia (usb-micro-usb), 10 paristokoteloa ja 20 AAA-paristoa sekä neljän hauskan idean pikaopas. Micro:bit on ohjelmoitavissa. Ohjelmoi esimerkiksi LEDit, painonapit, tulot ja lähdöt, kiihtyvyys- tai magneettikenttäanturi. Kortti mahdollistaa myös Bluetoothin käyttämisen signaalinvälittämiseen.

Erittely:

- Mikroprosessori: 32-bittinen ARM® Cortex-suoritin.

- 5x5 LED-matriisi, yhteensä 25 punaista LED-valoa.

- Kaksi ohjelmoitavaa painiketta, joita voidaan käyttää peliohjaimena tai esimerkiksi matkapuhelimen musiikin ohjaamiseen.

- Sisäänrakennettu liiketunnistin ja 3D digitaalinen kiihtyvyysanturi, joka havaitsee liikkeen, kuten ravistelun, kallistumisen tai vapaan putoamisen.

- Sisäänrakennettu kompassi liikkeen suunnan määrittämiseksi asteessa sekä 3D-magnetometri tiettyjen metallien ja magneettien havaitsemiseksi.

- Bluetooth-yhteys micro:bitin liittämiseen esimerkiksi muihin mikro-bitteihin, matkapuhelimiin, tabletteihin tai kameroihin.

- 20-nastainen reunaliitin, jonka avulla mikroterät voidaan liittää muun tyyppisiin laitteisiin, kuten Raspberry Pi tai Arduino, tavallisen liittimen kautta.

- 1 x mikro-usb - USB-kaapeli.

- 3 x I/O, syöttöjännite 3,3 V.

- On/off Led-merkkivalo (keltainen).

- 1 x painike.

256,25 €
(Alv 0%)

Varastossa