65076

GSR-mittari - sis. elektrodila

Ainutlaatuinen galvaaninen ihonvastusmittauslaite, jolla mitataan ihmisen ihon sähkönjohtavuutta. Laite mittaa kahden ihoelektrodin välisen resistanssin, ja tuloksena saadut arvot kertovat ihon sähkönjohtavuuden muutoksista. Jos henkilö esimerkiksi hikoilee, ihon resistanssi vähenee ja ihokonduktanssi kasvaa.
GSR-mittari voi osoittaa esimerkiksi ulkoisten ja sisäisten fyysisten ja henkisten tekijöiden vaikutuksen ihmiseen, koska ne voivat ilmetä muun muassa lisääntyneenä hikoiluna. GSR-mittari kytketään jännitemittariin tai jännitetoiminnolla varustettuun dataloggeriin, joilla tuloksia voidaan tarkastella ja tallentaa.
Tiedonkeruuseen suosittelemme 93200 Airlink/USB-linkin käyttöä yhdessä 92115 virta-/jänniteanturin kanssa. PC/Mac-käyttö edellyttää joko 92400 SPARKvue -lisenssiä tai 95400 Capstone -lisenssiä (edistyneemmille). SPARKvue on saatavilla maksuttomana sovelluksena tableteille, älypuhelimille ja Chromebook-tietokoneille. PASCO:n 92115 virta-/jänniteanturia voidaan luonnollisesti käyttää myös yhdessä joko PASPORT USB -käyttöliittymän tai vanhojen SPARK- ja GLX-dataloggereiden kanssa.
Toimitukseen sisältyy 100 kpl elektrodilappuja.
 

338,00 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 65076