93231

code.Node

LED-valoryhmän (5x5) jokainen valo on ohjelmoitavissa valaisemaan eri kirkkaustasolla. Eri LED-valoja sytyttämällä saadaan näyttö näyttämään kirjaimia ja numeroita tai animaatioita tietokoneen näytön tapaan.
Blocklyn avulla on entistä helpompaa tutustuttaa opiskelijat ohjelmointiin ja tietokoneohjattuihin tuloksiin. SPARKvue 4- ja Capstone 2 -moduleihin sisältyvä Blockly antaa opiskelijoille uudenlaisia mahdollisuuksia tehdä kiinnostavia kokeita, jotka tukevat laskennallista ajattelua ja tietojen visualisointia.
code.Node mahdollistaa ohjelmoinnin opettamisen ilman aikaisempaa ohjelmointikokemusta. Teimme pohjatyöt valmiiksi, jotta opiskelijat pääsisivät suoraan käsiksi ohjelmointiin. code.Node ei vaadi johtoja tai juottamista, ja tukimateriaalimme sisältävät kaiken tarvittavan ohjelmoinnin luontevaan aloittamiseen.

Blockly ja code.Node tekevät ohjelmoinnista vaivatonta
code.Node tuo ohjelmoinnin hauskuuden osaksi helppokäyttöistä tiedonkeruuohjelmistoa ja luo siten aivan uudenlaisen ohjelmointiympäristön. Blockly on integroitu SPARKvue- ja Capstone-moduleihin, eli opiskelijat voivat luoda ja korjata ohjelmakoodia sekä kerätä ja analysoida tietoa kootusti yhdessä selkeässä paikassa.
code.Noden ohjelmointi on niin helppoa, että aloittelijakin tuntee itsensä ammattilaiseksi. Blockly on visuaalinen ohjelmointiympäristö, jossa opiskelijat pystyvät kehittämään taitojaan ilman tahattomia häiriöitä. Kun opiskelijoiden osaaminen kasvaa, he voivat luoda Blocklyn laajan sovellusvalikoiman pohjalta omia datapohjaisia palautesilmukoitaan, esimerkiksi musiikkikappaleita ja valokuvioita.

Ohjelmoinnin ilo myös tiedonkeruuseen ja analysointiin
code.Node yhdistää pienimuotoiset ohjelmointiprojektit tietojen keruuseen ja analyysiin, jolloin tarvitse vähemmän erilaisia työkaluja eri standardien täyttämiseen. Monesta muusta ohjelmointiratkaisusta poiketen code.Node on skaalattavissa opiskelijan lähtötason mukaan. Opiskelijat voivat ohjelmoida, miten laitteen viisi anturia keräävät tietoa ja miten kolme lähtösignaalia reagoivat kerättyihin tietoihin. Aloittelijat voivat ohjelmoida code.Noden värilliset LEDit syttymään huoneen pimetessä, ja edistyneemmät voivat ohjelmoida RGB-LEDin vilkkumaan eri väreissä eri lämpötila-alueilla. code.Noden selkeä muotoilu ja monipuoliset sovellukset saavat opiskelijat innostumaan ohjelmoinnista ja tiedonkeruusta.

256,00 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 93231