PREPARAATTISARJAT MULTIMEDIA
PREPARAATTISARJAT 2001DM
PREPARAATTISARJAT 20913DM
PREPARAATTISARJAT 55113DM
PREPARAATTISARJAT 5673DM

Preparaattisarjat

Uudet biologian preparaattisarjat sisältävät preparaattien lisäksi värilliset piirtoheitinkalvot ja mustavalkopiirrokset jokaisesta preparaatista. Kopioitavien mustavalkopiirrosten avulla on helppo laatia tehtäviä preparaattityöskentelyä varten, lisäksi jokaisesta preparaatista on mukana myös yksityiskohtainen selostus.

Osa sarjoista suomenkielisiä.

Huolella valitut ja korkealaatuiset IS-VET preparaatit sisältävät 6 - 12 preparaattia/sarja.

Lataa Mikroskopointi-esite (PDF)

 

62400 Ihminen, opettajan sarjaSisältää: 12 preparaattia muovisessa säilytysrasiassa, 6 värillistä piirtoheitinkalvoa, 12 piirrospohjaa ja tekstivihko kuvaselosteineen. Pahvinen säilytysrasia. Tekstivihko.
suomenkielinen.

 

62401 Vesien eliöitä, opettajan sarjaSisältää: 12 preparaattia muovisessa säilytysrasiassa, 6 värillistä piirtoheitinkalvoa, 12 piirrospohjaa ja tekstivihko kuvaselosteineen. Pahvinen säilytysrasia. Tekstivihko suomenkielinen.

 
62402 Metsän kasvit ja sienet, opettajan sarjaSisältää: 12 preparaattia muovisessa säilytysrasiassa, 6 värillistä piirtoheitinkalvoa, 12 piirrospohjaa ja tekstivihko kuvaselosteineen. Pahvinen säilytysrasia. Tekstivihko suomenkielinen.

62403 Kasvit, opettajan sarjaSisältää: 6 preparaattia muovisessa säilytysrasiassa, 3 värillistä piirtoheitinkalvoa, 6 piirrospohjaa ja tekstivihko kuvaselosteineen. Pahvinen säilytysrasia.Tekstivihko
suomenkielinen.


Katso muut mallit virtuaaliesitteestämme