74203

Artie Max

Artie Maxin avulla koodauksen ja tiedeaineiden opettelun aloittaminen on helppoa. Ensikertalaiset voivat käyttää piirtämiseen Artie Maxin Remote Control -etäohjaustilaa. Aloittelijat voivat käyttää Blockly- tai Snap!-koodauskieliä tai Artie Maxin omaa käyttöliittymää, joissa koodataan vetämällä ja pudottamalla koodauslohkoja. Nuoret koodaajat voivat halutessaan käyttää tekstipohjaisia ohjelmointikieliä JavaScript, Python ja C++.
Oppilaat muodostavat yhteyden Artie Maxin sisäänrakennettuun langattomaan verkkoon ja käyttävät yksinkertaista käyttöliittymää tabletin tai tietokoneen selaimen kautta. (Artie Max ei muodosta yhteyttä Internetiin tai kerää käyttäjätietoja.)
Oppilaat ohjelmoivat mallinsa Artie Maxin käyttöliittymässä, asettavat Artie Maxin A4-kokoisen paperiarkin päälle ja valitsevat "Run", jonka jälkeen Artie Max tekee piirroksen paperille. Käytettävissä on simulaatiotila mallien esikatselua ja koodin virheenkorjausta varten.
Artie Maxin mukana on 3 pyyhittävää värikynää (sininen, vihreä ja vaaleanpunainen) ja siinä voidaan käyttää mitä tahansa värikynää, jonka halkaisija on 8 - 10,5 mm.
Artie Maxilla on lisäksi hauskat LED-valosilmät ja -suu, jotka voidaan ohjelmoida vaihtamaan väriä. Lapset voivat muuttaa kasvojen ilmeitä ja saada valot vilkkumaan lisäämällä komentoja.
Lataaminen on helppoa, sillä Artie Maxissa on sisäänrakennettu ladattava akku ja mikro-USB-kaapeli. Kaapelin avulla voi ladata myös päivityksiä CodeWithArtie.com-sivustolta.
Artie Maxin mitat ovat 17,5 cm ja 17 cm.
 

206,25 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 74203