Palvelu on meille luonnollinen osa ohutlevyosaamista.
IS-VET Oy on ohutlevyosaamiseen erikoistunut palveluyritys. Yrityksemme koko ja kapasiteetti mahdollistavat tehokkaan palvelun, jossa asiakkaan vaativimmatkin toiveet voidaan parhaiten toteuttaa. Olemme investoineet voimakkaasti uusimpaan teknologiaan ja osaamiseen. Tavoitteena ovat ohutlevytekniikan tuotantoprosessit, joiden avulla pystytään kilpailukykyiseen hinta-, toimitus- ja laatutasoon. Teemme asiakkaiden erikoistilaukset hyvinkin nopeilla toimitusajoilla. IS-VET Oy:n tuotantoketjuun kuuluu pintakäsittelylinja. Tarjoamme tarvittaessa myös erikoispintaratkaisuja. Sopimuksen mukaan IS-VET Oy:n palveluun voidaan liittää myös puskurivarastointi.
 
Suunnittelusta tuotteeksi
IS-VET Oy:llä on osaamista erilaisten ohutlevytuotteiden valmistuksesta. Toteutamme myös asennusvalmiita komponentteja teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Yhtiön henkilöstöllä ja työntekijöillä on pitkä kokemus ja koulutus alan vaativimpiinkin prosesseihin. Voimme toimittaa ohutlevytyöt teräs-, RST-, alumiini- tai messinkilevystä, jotka sisältävät tarvittaessa leikkauksen, rei´ityksen, hitsauksen, särmäyksen ja pintakäsittelyn.
Tarvittaessa vastaamme myös tuotteen suunnittelusta, prototyypin dokumentoinnista ja valmistuksesta.
 
IS-VET osaa kestävän kehityksen
IS-VET Oy:ssä korostetaan kestävän kehityksen periaatteita. Yrityksen koko toiminta on suunniteltu siten, että ympäristöön ja henkilöstöön kohdistuvat riskit on minimoitu. Käytännössä tämä tarkoittaa tinkimätöntä asennetta työturvallisuuteen ja työtapaturmien ennaltaehkäisyä sekä valmistusprosessissa syntyvien erilaisten kaasu- ja liuotinpäästöjen minimoimista. Kaikki jätemateriaalit lajitellaan ja jatkokäsitellään uusiokäyttöön. Yhteistyössä asiakkaan kanssa voidaan ympäristönormeista sopia myös projektikohtaisesti.

Palvelu on meille luonnollinen osa ohutlevyosaamista.

Sisuline Oy on ohutlevyosaamiseen erikoistunut palveluyritys. Yrityksemme koko ja kapasiteetti mahdollistavat tehokkaan palvelun, jossa asiakkaan vaativimmatkin toiveet voidaan parhaiten toteuttaa. Olemme investoineet voimakkaasti uusimpaan teknologiaan ja osaamiseen. Tavoitteena ovat ohutlevytekniikan tuotantoprosessit, joiden avulla pystytään kilpailukykyiseen hinta-, toimitus- ja laatutasoon. Teemme asiakkaiden erikoistilaukset hyvinkin nopeilla toimitusajoilla. Sisuline Oy:n tuotantoketjuun kuuluu pintakäsittelylinja. Tarjoamme tarvittaessa myös erikoispintaratkaisuja. Sopimuksen mukaan Sisuline Oy:n palveluun voidaan liittää myös puskurivarastointi.

Suunnittelusta tuotteeksi

Sisuline Oy:llä on osaamista erilaisten ohutlevytuotteiden valmistuksesta. Toteutamme myös asennusvalmiita komponentteja teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Yhtiön henkilöstöllä ja työntekijöillä on pitkä kokemus ja koulutus alan vaativimpiinkin prosesseihin. Voimme toimittaa ohutlevytyöt teräs-, RST-, alumiini- tai messinkilevystä, jotka sisältävät tarvittaessa leikkauksen, rei´ityksen, hitsauksen, särmäyksen ja pintakäsittelyn.

Tarvittaessa vastaamme myös tuotteen suunnittelusta, prototyypin dokumentoinnista ja valmistuksesta.

SISULINE osaa kestävän kehityksen

Sisuline Oy:ssä korostetaan kestävän kehityksen periaatteita. Yrityksen koko toiminta on suunniteltu siten, että ympäristöön ja henkilöstöön kohdistuvat riskit on minimoitu. Käytännössä tämä tarkoittaa tinkimätöntä asennetta työturvallisuuteen ja työtapaturmien ennaltaehkäisyä sekä valmistusprosessissa syntyvien erilaisten kaasu- ja liuotinpäästöjen minimoimista. Kaikki jätemateriaalit lajitellaan ja jatkokäsitellään uusiokäyttöön. Yhteistyössä asiakkaan kanssa voidaan ympäristönormeista sopia myös projektikohtaisesti.