95400

Capstone koululisenssi

Tiedeopetuksen edistynein tiedonkeruuohjelma Capstone on suunniteltu käsittelemään suuria tietokokonaisuuksia, nopeaa näytteenottoa ja räätälöityjä asetuksia laboratorion tarpeiden mukaan. Yksinkertainen käyttöliittymä on käytettävissä aloitattelijoille, mutta Capstone tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet edistyneimmille käyttäjille ja se sisältää kaikki ohjelmistotyökalut, joita tarvitset tiedonkeruuseen ja analysointiin.

Tietojen näyttämisen ominaisuudet:
* Kuvaaja * Taulukko * Numerot * Mittari * Oskilloskooppi * FFTs
* Histogrammi * Videoanalyysi * Kuva-analyysi * Koetaulukko
* Piiri emulaattori

Tietojen käsittelyn ominaisuudet:
* Tietojen tasoitus * Tietojen mallintaminen * Tietojen toistaminen
* Nauhoittaminen * Blockly ohjelmointi

1175,00 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 95400


Tilaustuote

Airlink

93200

AirLinkin kautta voit muuttaa minkä tahansa PASPORT-anturin langattomaksi ja muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta suoraan laitteeseesi. Langaton AirLink mahdollistaa aikaisemmin vaikeasti toteutettavat tai mahdottomat mittaukset uusissa mittausympäristöissä. Mittausympäristö on helppo pitää selkeänä ja siistinä, ei ylimääräisiä kaapeleita.

* Yksi PASPORT-anturi portti

* USB ja Bluetooth liitännät

* mikro-USB-kaapelin (pituus 1 m)

* uudelleen ladattava paristo

* maksimi mittaustaajuus: < 1000 Hz anturista riippuvainen.

189,90 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

PASPORT pH anturi

92102

Anturi mittaa liuoksen pH:ta manuaaliselle mittauksella tai jatkuvalla mittauksella. Anturilla voidaan tutkia veden laatua tai suorittaa helposti tarkkoja happo-emästitrauksia.

pH 0...14, tarkkuus ±0.1 pH (kalibroitu), resoluutio 0.01 pH.

310,00 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Langaton vaunu (sininen)

32082

Langaton vaunu on täydellinen työkalu koulun fysiikan opetukseen. Se mittaa voimaa, paikkaa, nopeutta ja kiihtyvyyttä eri suunnissa. Vaunu voi tehdä mittauksia vaunuradalla tai missä vain ja lähettää mittausdatan langattomasti Bluetooth®-yhteydellä.

Tutki kinematiikkaa, Newtonin lakeja, energian säilymistä, törmäyksiä ja paljon muuta, ilman sähläystä johtojen kanssa. Kaiken lisäksi, vaunun ostaminen tulee paljon halvemmaksi kuin vastaavien mittauskomponenttien hankkiminen erikseen.

460,20 €
(Alv 0%)