24306

LeXsolar-Wind Professional

Tänä päivänä suurin osa uusiutuvasta energiantuotannosta on tuulienergiaa. Tuulivoimapuistoja rakennetaan koko ajan enemmän, joten asiantuntevaa työvoimaa tarvitaan erittäin paljon. leXsolar-Wind Professional-paketilla voidaan tehdä sekä käytäntöpainotteisia kokeita teknistä koulutusta varten että mielenkiintoisia peruskokeita. Käyttömahdollisuudet ovat laajat; aina ammattikoulusta yliopistotasolle saakka. Innovatiivisten leXsolar-roottorilapojen avulla oppilaat voivat määrittää tuulivoimaloiden erilaisten asetusten, kuten nousukulman tai lapojen määrän, perusteella useita parametreja, kuten pyörimisnopeuden, tehon tai tehokkuuden.

leXsolar-opetusohjelmat on tarkoitettu erityisesti ammattilaisten avuksi. Tätä varten leXsolar Wind-Professional -paketin testatut kokeet on lajiteltu sisällön ja koulutuksellisten näkökulmien mukaan, ja oppimistavoitteet on jaettu edelleen erilaisille rakennetasoille. Saat maksutta käyttöösi 10 työohjetta, jotka sisältyvät neljään aihealueeseen. Yhden työn kesto on 90 minuuttia ja ne sopivat täydellisesti osaksi perinteistä laboratoriokurssia/-teoriaa.
Opetusohjelman rakenne etenee tuulivoimalapuistoihin liittyvistä peruskokeista tuulivoimaloiden fyysisiin yksityiskohtiin. Yksityiskohtainen rakenne ja aihevalikoima voivat olla iso apu teoriatuntien suunnittelussa ja tukemisessa.

2098,50 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 24306