93325

PASCObot-pihdit

Pihdit lisäävät PASCObot-robottiin uuden liikeradan. Pihtien avulla oppilaat voivat ohjelmoida robotin nostamaan, siirtämään tai pinoamaan esineitä.
Pihdit kiinnitetään PASCObot-robottiin. Niiden liikettä ohjataan servomoottoreilla, jotka voidaan ohjelmoida siten, että robotti tarttuu esineisiin ja siirtää niitä.
Pihtien virtalähteenä toimii ladattava control.Node, jonka servoporteissa on sisäinen virta-anturi. Kun PASCObot-pihtien servomoottorit ottavat lisää virtaa, virta-anturi tunnistaa kuorman ja pihdit tarttuvat esineeseen. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta koodi tunnistaa, että pihdit ovat tarttuneet esineeseen, ja määrittää millaisella voimalla pihdit puristavat esinettä.
Pihdit toimivat parhaiten yhdessä etäisyysmittarin kanssa. Etäisyysmittari tunnistaa robotin etäisyyden esineeseen, koodi siirtää PASCObotin esineen luo ja pihdit tarttuvat esineeseen nostaen sen ylös. Yhdessä tehtävässä PASCObot nostaa värillisen kupin ja määrittää sen värin langattoman valoanturin avulla. Sen jälkeen se lajittelee kupit värin mukaan ja asettaa ne vastaavan väriselle paperille.
 

116,00 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 93325