92994

PASCObot

PASCObot-robotin avulla voidaan lisätä oppilaiden mielenkiintoa robotiikkaan, ja sitä kautta syventää tieteen ja tiedeaineiden oppimista. Helposti koottava ja ohjelmoitava PASCObot sisältää vain kuusi osaa, jotka ovat PASCObot-runko, kaksi pyörää, kaksi askelmoottoria ja ladattava control.Node, jonka avulla oppilaat voivat suorittaa koodinsa reaaliajassa tai tallentaa sen myöhempää suorittamista varten. PASCObotin eritasoiset toiminnot ja mukauttamismahdollisuudet avaavat oppilaille uudenlaisen maailman, jossa he voivat tutkia, luoda ja jopa kilpailla!


PASCObot on enemmän kuin tavalliset robotiikkasovellukset. Se yhdistää PASCOn reaaliaikaisen tietojen keruun, kaavioiden luonnin ja analysoinnin intuitiiviseen koodausliittymään, jonka vaikeustaso skaalautuu oppilaan taitojen mukaan. Oppilaat voivat ohjelmoida robotin ensimmäiset liikkeet, ohjata sen kulkemaan esteratojen läpi tai ryhmittelemään esineitä värin perusteella - PASCObotilla mahdollisuudet ovat rajattomat!

92944 sisältää kaiken tarvittavan PASCObotin kokoamiseen sekä digitaalisia tehtäviä, jotka tukevat oppilaiden koodausmatkaa. Lisävarusteita, kuten viivanseurantamoduuli, etäisyysmittarimoduuli ja pihdit, on saatavana erikseen.

PASCObotin käyttöä tuetaan yhdeksällä digitaalisella tehtävällä, jotka kattavat kaiken robotin ensimmäisten liikkeiden ohjelmoinnista sen ohjaamiseen esteradan läpi. Perusteiden hallitsemisen jälkeen oppilaat voivat jatkaa koodausmatkaansa luomalla omia Blocky-ohjelmia.

control.Node tehostaa luovuttaaPASCObot-robotin sisälle asennettuna control.Node on PASCObotin aivot. Se toimii PASCObotin virtalähteenä ja oppilaiden koodin tallennuspaikkana. control.Node sisältää kiihtyvyysanturin, ladattavan akun ja useita lisävarusteportteja. Sitä voidaan käyttää monipuolisena ohjauslaitteena, joka on mahdollista liittää mihin tahansa PASCO-anturiin tai STEM-havainnointiprojektiin. control.Noden toiminnot:

- Sisäinen kiihtyvyysanturi

- Kaiutin

- Anturiportti

- Kaksi lähtöliitäntää askelmoottoreille ja virtalevy

- Kaksi servoporttia standardikierron ja jatkuvan kierron servomoottoreille

- Ladattava litiumioniakku

- Bluetooth (BLE) -liitettävyys

- USB-portti lataamiseen ja liittämiseen

- Suorittaa ohjelmia langallisella yhteydellä tai ilman.

695,00 €
(Alv 0%)

Varastossa

Tuotekoodi: 92994