32061

Vaunurata PAStrack 1.0 m

Kaksiosainen rata on rakennettu helposti säilytettäväksi. Painonappi liitin pitää radan eri osat suorana ja vakaana. Rata sisältää kuusi sisäänrakennettua säätöjalkaa.

Toimitukseen sisältyy:

Kaksi radanpalaa

Yhdistinhaka (2 kpl)

Säätöjalka (6 kpl).

212,65 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 32061


Tilaustuote

MiniDNA malli, 12 emäsparia

47003C

miniDNA koostuu värikoodatuista osista.Typpiemäksiä, viisirenkaisia sokeri-ja pyramidimaisiafosfaattiosia. Toisiaan täydentävät emäksetvoidaan liittää toisiinsa.Mukana tukijalusta, kokoamisohje sekämuovinen pakkauslaatikko.12 emäsparia.

58,50 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

RNA malli, 12 emäsparia

47003E

Geneettinen informaatio on varastoituna neljästä eri emäksestä muodostuviin yhdistelmiin solutuman DNA-molekyyleissä. Informaation tulkintaan ja siirtämiseen tarvitaan RNA-molekyylejä. Kukin RNA-molekyyli kopioi vain lyhyen osan yhden DNA:n informaatiosta, joten RNA-molekyylit ovat lyhyempiä kuin DNA ja useimmiten niissä on vain yksi säie. RNA koostuu neljästä emäksestä, sytos, guan, aden ja urasiili. Uraliili vastaa DNA:n tymiiniä. Toinen eroavaisuus DNA:n ja RNA:n välillä on sokeriryhmässä. RNA:ssa on riboosiryhmä kun DNA:ssa on deoksiriboosi. Riboosissa on enemmän happea OH- ryhmän muodossa, joka esitetään tummanpunaisena viisirenkaana. RNA kontrolloi proteiinisynteesin aikana aminohappojen sekventointia.

37,20 €
(Alv 0%)

Tilaustuote