93232

control.Node

control.Node toimii STEM-sarjan oheislaitteiden, kuten valojen, tuulettimien, pumppujen, askelmoottoreiden, servomoottoreiden ja muiden lisävarusteiden virtalähteenä ja ohjaimena.
control.Node on langattomassa yhteydessä tietokoneeseen Bluetoothin kautta ja saa Blockly-koodilla kirjoitettuja ohjeita laitteiden ohjaamiseen. Koodi voidaan ladata control.Nodeen ja suorittaa tehtäviä itsenäisesti ilman tietokoneyhteyttä.
Lisäksi control.Node voi lähettää anturin lukemia tietokoneeseen koodin suorittamisen aikana. Näitä anturilukemia voidaan käyttää palautteena ohjelmassa ja ne voidaan näyttää reaaliaikaisesti PASCO Capstone- tai SPARKvue-ohjelmiston kaavioissa ja muissa näytöissä. control.Nodessa on yksi anturiportti PASCObot-moduuleille tai kasvihuoneanturille. Siinä on ladattava akku ja sen virtalähteenä voidaan käyttää USB-liitäntää.
control.Nodessa on kaksi lähtöliitäntää, kaksi servoporttia, anturiportti, sisäinen kiihtyvyysanturi ja kaiutin. Ladattava akku 3,7 V, 3000 mA. Bluetooth BLE tai USB yhteys.Mitat: 11,5 x 5 x 3 cm
Paino: 142 g.
 

397,90 €
(Alv 0%)

Tilaustuote

Tuotekoodi: 93232