UUTUUS
//code.Node     Koodaa oppiaksesi. Opi koodaamaan.

UUTUUS

//code.Node - Koodaa oppiaksesi. Opi koodaamaan.

Code.Node on langaton laite, joka vastaa tekemiisi komentoihin ja ympäristöön. Siinä on useita antureita mittaamaan ympäristöä ja signaaleja, joita voit hallita käyttämällä Blockly-ohjelmointi kieltä. Code.Nodin valo, ääni ja LED-ryhmät aktivoituvat tekemälläsi koodilla ja anturimittauksilla!

Blockly-koodausta voit tehdä myös ilman Code.Nodia Sparkvue-ohjelmassa ja tällöin voit käyttää muita Pascon langattomia antureita ja hallita niiden ulostuloa. Esim. alla oleva koodi ilmoittaa tekstikentässä ’kuumaa’ kun lämpötila ylittää 26 astetta ja sopiva kun lämpötila alle 26.

Tuotenumero 93231, suositushinta 186,00 € alv 0%,  arvioitu saatavuus huhtikuusta eteenpäin.

Lisätietoa saatavilla osoitteessa www.Pasco.com

 

Esimerkkitöitä

HUOM! Mikäli selaimesi yrittää avata Pasco-työtä suoraan, niin tällöin tallenna kyseinen työ tiedostona koneellesi (valitse hiiren oikealla "tallenna kohde").

codeNode Clap On Light
Tämä koe käyttää äänianturia kytkeäkseen RGB -ledin päälle. Kun käyttäjä taputtaa ensimmäisen kerran, //code.Node -merkkivalo syttyy. Kun käyttäjä taputtaa uudelleen, niin LED sammuu.

Lataa
 

codeNode Input Output Test
Tämä koe testaa Code.Noden eri antureita: Painike 1, Painike 2, valoanturi, kallistuskulma X, kallistuskulma Y ja äänianturi. Se on suunniteltu osoittamaan, kuinka yhden anturin vaihtaminen voi vaikuttaa näyttöön.

Lataa
 

codeNode Night Light
Tämä koe käyttää valoanturia RGB-Ledin kytkemiseen päälle tai pois päältä  yövalon tapaan.

Lataa