SUM teknik kehittää ja valmistaa automatisoinnin koulutusjärjestelmiä eri aihealueisiin, mm. sähköoppi, ohjaustekniikka, pneumatiikka ja prosessitekniikka. Tuotteet ovat joustavia ja kustannustehokkaita ja ne sisältävät moderneja teollisuuden komponentteja uusimmalla tekniikalla. Harjoitussarjojen lähtökohtana on pidetty oppilaita kiinnostavaa, mielenkiintoa herättävää ja motivoivaa sisältöä ja rakennetta.

Lue lisää SUM teknik -tuotteista   http://en.sum-teknik.se/

Lisätietoa harjoittelupaketeista löydät nimen takaa avautuvasta linkistä.

System 2000/3000 on oppimateriaali- ja opetusvälinekokonaisuus, jonka osia ovat mm. elektroniikka, sähköoppi, ohjaustekniikka ja automaatio. Järjestelmän tuottamisessa on hyödynnetty pohjoismaisten opettajien ammattitaitoa. Opetusjärjestelmän tarkoituksena on rakentaa tarkasti ammatillisen opetuksen tarpeisiin mitoitettu kokonaisuus. Oikean mitoituksen lisäksi suunnittelun lähtökohtana on pidetty oppilaita kiinnostavaa, mielenkiintoa herättävää ja motivoivaa sisältöä ja rakennetta.

Materiaalit:

> Lataa Automaatio, Elektroniikka, Kalusteet, Mittalaitteet, Ohjaus- ja säätötekniikka, Sähkötekniikka, Sähkövoimatekniikka -esite (PDF)

> Scan Lab Sähkökonelaboratorio (PDF)

> Materiaalinkoestuslaboratorio (PDF)

> Sähkökonelaboratorio (PDF)

Lataa Automaatio, Elektroniikka, Kalusteet, Mittalaitteet, Ohjaus- ja säätötekniikka, Sähkötekniikka, Sähkövoimatekniikka -esite (PDF)
 
Scan Lab Sähkökonelaboratorio (PDF)
 
Materiaalinkoestuslaboratorio (PDF)
 
Sähkökonelaboratorio (PDF)